Tribute to him

Nukilan dari rose! , March 21, 2011





Mr. Boyfriend.


Boyfriend - a man who is the lover of a girl or young woman


so, i have one too ! i repeat. ONE jeee. hihihi. its been awhile since we last met! time kt uitm dulu everyday jumpa. especially bila dah nak dekat final, everyday mesti jumpa punye lah. ye la rumah dye pon dkt je ngn uitm kan. bila da x jmpa dye evryday rasa smthin missing pulak. klau tak time2 camni dye tman g mkn, tman stdy, tman g lepas geram. sume dye.




ingat lagi tak time maen futsal cam x maen futsal nie?

cuti dah start so kene lah x jumpa dye hari2. sorg shah alam, sorg ampang -_- dah x jumpa 3 days pon da rasa mcm x kene je. awak awak. esok kita jumpa ye. ye lah lgi pon awk tga final kan. so saya xleh nk kacau awk sgt :(


ttbe je ingt blk time2 kte spend time sme2 kan. maen basikal (tade la pulak gmba maen basikal), maen air kt pantai, ice skatinngg! and awk ajar saya maen pool. ahhaa. rindu nyeee. awk awk, cpt lah habes final. nnt saya boring kt rumah awk tman la saya g jalan2 :(


awak, thanks sebab jadi orang yang paling bajet, paling cool yang pernah saya kenal. haha. thanks sebab tahan dengan perangai saya yang mengada nie. thanks sebab respect family saya. thanks sebab anta saya balik ampang. i heart you azam :D






okay baru perasan x bnyk pon gmba kita -_-







4 Response to "Tribute to him"

Niena Azman Says:

hahahahahaha~ So Sweet! UNTUNGLAA -,-
hehehe takde laa. *bru prasa tak byk gmbr ye...? pdn muke..wekk :P*

azam Says:

awak awak, saya sayang awak.

bUngA_buLan Says:

alololooo~
rose yang comel..shweet nyee kamoo eaa..
alah, bwu 3 hari kowtt..blom lagi cam kite nie..da nakdkt 9 bulan x jmpa dgn boifiee..bygkan la gila nya rasa cmne...hmm..sabar eaa... :')

rose! Says:

niena: hehehe. tu la sket gler gmbaa :((

azam: yes yes !!!

jijah: ahah! lagi lama. serious msti rindu sgt sgt kaannn

Post a Comment